Dragii nostri,

Cine – Resing Group – producator de obiecte sanitare, mobilier stradal si mobilier pentru locuri de joaca, cu personal calificat si parteneri de renume la nivel international.

Ce – Are placerea de a va anunta ca de curand a lansat website-ul companiei si de a va invita sa-l accesati ori de cate ori aveti nevoie de informatii referitoare la produsele si serviciile pe care vi le punem la dispozitie.

Cand – Nu puteam incheia anul 2017, fara a ne pune la punct activitatea online.

De ce – Avand in vedere cat de usor sunt accesate informatiile online, echipa Resing Group a hotarat sa lanseze un website de prezentare, pentru toti cei care isi doresc sa afle mai multe despre ofertele, produsele si serviciile companiei.

Ce intentionam sa facem mai departe?

Pentru perioada urmatoare, avem planuri mari. Intentionam sa pastram calitatea produselor, dar cautam sa venim cu modele noi, atragatoare pentru toate categoriile de clienti. Ne luam in continuare angajamentul de a livra la timp produsele si serviciile si de a oferi cele mai bune sfaturi pentru alegerea modelelor potrivite.

Si nu ne oprim aici. Scopul nostru este ca in viitor sa completam lista clientilor multumiti de tot ce inseamna activitatea Resing Group si sa stabilim o colaborare armonioasa cu actualii si viitorii parteneri. In acelasi timp, suntem nerabdatori sa patrundem pe alte piete din Uniunea Europeana si nu numai.

Fiti cu ochii pe website-ul nostru pentru a tine pasul cu noutatile. Totodata, folositi cu incredere pagina noastra de contact pentru a solicita informatiile de care aveti nevoie.

Cu drag,
Echipa Resing Group