Cine suntem?

Suntem o firma cu capital 100% privat, infiintata in anul 2002, dintr-o alta firma cu mai multi asociati. Experienta este ceea ce ne recomanda. Resing Group inseamna calitate si atentie la detalii. Ne ocupam cu productia cazilor de baie din acril si fibra de sticla, montajul sistemelor de hidromasaj, productia de chiuvete (imitatie de granit) si de piese industriale.

Activitatea noastra se desfasoara intr-o fabrica moderna, ce include o suprafata de 20.000 mp. Fabrica a fost dotata corespunzator, astfel incat sa oferim produse de cea mai buna calitate, care sa vina in intampinarea clientilor nostri. Din consideratie fata de acestia, respectam mereu standardele si normele in vigoare si cautam sa-i surprindem placut si sa ne depasim limitele.

Echipa noastra de profesionisti este formata din 60 de specialisti care se ghideaza dupa principiul lucrului bine facut. In afara de angajati, produsele de calitate pe care le oferim sunt rezultatul aprovizionarii cu materii prime de la cei mai prestigiosi producatori mondiali.

Astfel, colaboram cu Sir Industriale – Italia, Ashland – Finlanda si Cray Valley – Franta pentru a aproviziona rasina. Fibra de sticla ne este furnizata de Saint Gobain – Franta si de Johns Manville – Slovacia. Placa de acril antimucegai si antibacteriana vine de la Altuglas – Franta sau Lucite – Anglia.

Avem un portofoliu de clienti generos, care include peste 300 de nume mari din tara si de peste hotare. Departamentul de logistica, din cadrul firmei Resing Group, este deosebit de important, avand rolul de a asigura o foarte buna colaborare client-furnizor. Avem planuri mari pentru perioada urmatoare si va invitam sa ne fiti alaturi.

Galerie

Pentru a va face o idee despre ce tot inseamna Resing Group, va invitam sa urmariti imaginile din galeria foto de mai jos.

Scop & Misiune

Au trecut mai bine de 15 ani de cand Resing Group, firma pe care o reprezint, reuseste sa completeze o lista tot mai generoasa de clienti multumiti. In vremurile in care competitia este una acerba, iar cerintele clientilor tot mai exigente, noi cautam mereu sa ne autodepasim. Pot spune ca am reusit sa facem fata provocarilor vremii datorita calitatii. Respectam cu strictete normele impuse si acordam importanta fiecarui detaliu. In felul acesta, reusim mereu sa obtinem produse simple, dar capabile sa treaca testul timpului.

Ne adresam unui segment de clienti aparte: cei care pun pret pe calitate si bun gust. Atentia la detalii este un lucru absolut firesc pentru profesionistii care fac parte din echipa noastra, dar si pentru furnizorii de materiale pe care ii avem alaturi. Le multumim tuturor celor care ne sunt alaturi si ne luam angajamentul de a nu-i dezamagi!

Mita Marian, director general Resing Group

Premii & Certificari